Ga naar de inhoud

Privé voor twee

Een klucht van John Chapman & Dave Freeman (vertaald door Walter Groener),
in een regie van Wim Parrez.

Korte inhoud

Hetty is een vrijgevochten dame die er een dubbelleven op na houdt. Ze leeft sinds lang gescheiden van haar man, Louche Bob, die in Peru de binnenkant van alle gevangenissen kent.

En ook al is ze formeel gezien nog gehuwd met Louche Bob, haar buitenechtelijk liefdesleven loopt op het thuisfront op een dubbelspoor: de ene helft van de week is er de overspelige George, de andere helft is er de al even overspelige Jean-Pierre. Beide minnaars, die van elkaars bestaan niet afweten, worden door Hetty netjes uit elkaars vaarwater gehouden doordat ze haar fictieve, preutse moeder als alibi gebruikt.

Bovendien slaagt Hetty erin om zich in haar luxueus levensonderhoud te laten voorzien door beide, nietsvermoedende minnaars. Op zich geen vanzelfsprekend gegeven in de wetenschap dat zowel George zijn echtgenote Magda, als Jean-Pierre zijn wederhelft Truus eveneens het nodige onderhoudsgeld dienen te bezorgen om in deze moeilijke tijden rond te komen.

Aan het ongestoord dubbelleven van Hetty dreigt onverwacht een einde te komen wanneer haar in Nieuw-Zeeland wonende zus, An, ongenodigd aan de deur staat en George op dat eigenste ogenblik door een keukenongeluk genoodzaakt is in bed te blijven op het appartement van Hetty.

De toestand wordt er niet eenvoudiger op wanneer ook Richard, de aan een droge lever lijdende echtgenoot van An, ook ten tonele verschijnt.

Als Magda en Truus om diverse redenen het adres van Hetty gevonden hebben in de zoektocht naar hun vaak afwezige echtgenoot, dreigt aan het dubbelleven van Hetty een abrupt einde te komen.

Of toch niet?

Wensen jullie met eigen ogen te zien of Hetty, George en Jean-Pierre deze onverkwikkelijke driehoeksverhouding weten te overleven zonder kleer- en andere scheuren, bestel dan snel jullie gereserveerde zitplaatsen!

Acteurs

Hetty: Anja De Clercq
George: Bruno Fransen
Jean-Pierre: Piet François
Magda: Hilde Vercauteren
Truus: Vera Malfroy
An: Ingrid Van Kerckhove
Richard: Jan De Brauwer

Speeldata

Vrijdag 22 november 2024 om 20 uur
Zaterdag 23 november 2024 om 20 uur
Zondag 24 november 2024 om 18 uur
Vrijdag 29 november 2024 om 20 uur
Zaterdag 30 november 2024 om 20 uur

Achter de schermen

Decor, belichting & muziek
Peter Osselaer
Martin Temmerman
Christophe Meert
Garm De Winter
Daniël Beurms
Anny Van De Steen
Geert De Kegel
Bart De Geyter
Frank Janssens
Koen Govaert
Gino Van Dorpe
Thomas De Pauw

Grime
Linda Van De Putte
Ruth De Backer

Tekststeun
Martine Moerenhout